Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Recenzje
Chusteczki sprawdzają się nie tylko do mycia masek.

Recenzje

Aparat Resmed AirCurve 10 Vauto Bipap

Aparat Resmed AirCurve 10 Vauto Bipap

Poleca gorąco tą maszynę, koszty spore, ale komfort zdecydowanie lepszy niż przy Autoset S9.

Autor recenzji: Arkadiusz
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Maska AirFit N30i Resmed

Maska AirFit N30i Resmed

Dla mnie idealna, po przejściu z pełnotwarzowej Amara View, w końcu czuję jakiś komfort. Szkoda, że w szpitalu mi nie dali takiej na próbę.

Autor recenzji: Robert Guzek
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Maska AirFit N30i Resmed

Maska AirFit N30i Resmed

Maska dobrze leży i jest bardzo wygodna, ale to pewnie zależy od głowy:)

Autor recenzji: Tymon
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Aparat Resmed Airsense 10 Autoset

Aparat Resmed Airsense 10 Autoset

To mój kolejny Resmed, wcześniejszy model S9 wytrzymał 9 lat, a wymieniłem tylko dlatego, że trochę zaczął hałasować. Ten wygląda zdecydowanie nowocześniej i oddycha się jakoś lepiej. nie wiem czy to…

Autor recenzji: Tymon K.
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Aparat Resmed Airsense 10 Autoset

Aparat Resmed Airsense 10 Autoset

Chwilę trzeba się przyzwyczaić, ale u mnie akurat bez problemu. Maszyna cicha, nawilżanie dobre, wszystko gra.

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Resmart G3 AutoCPAP BMC

Resmart G3 AutoCPAP BMC

Na razie ok, menu i wyświetlacz bardzo czytelne. Powoli przyzwyczajam się do terapii. Co do działania aparatu to ciężko się wypowiadać, bo nie mam porównania do innych.

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 26-10-2022

Maska AirFit P10 Resmed

Maska AirFit P10 Resmed

Trochę się obawiałem, że będzie się przesuwać na poduszce, ale jest całkiem w porządku. Mogę polecić z czystym sumieniem.

Autor recenzji: Tomek Borys
Data napisania recenzji: 20-07-2022

Aparat Resmed Airsense 10 Autoset

Aparat Resmed Airsense 10 Autoset

Jestem zadowolony z tego modelu. Czuję się lepiej więc dla mnie idealnie.

Autor recenzji: Zdzisław Kryszak
Data napisania recenzji: 20-07-2022

Aparat Resmed Autoset FH (For Her)

Aparat Resmed Autoset FH (For Her)

Dobry Aparacik, podobno jedyny dla kobiet. Może to tylko marketing, albo te kwiatki, ale mi rzeczywiście śpi się dobrze:)

Autor recenzji: Katarzyna Tomczyk
Data napisania recenzji: 13-06-2022

Maska AirFit N30i Resmed

Maska AirFit N30i Resmed

Dobra maska, w ogóle nie zasłania widoku. Polecam.

Autor recenzji: Krzystof Brener
Data napisania recenzji: 13-06-2022

Aparat Resmed Airsense 10 Autoset

Aparat Resmed Airsense 10 Autoset

Dobry aparat, sprawdzona firma. Wszystko w porządku. Sklep też polecam, można liczyć na pomoc.

Autor recenzji: Michał Rolbiecki
Data napisania recenzji: 13-06-2022

Aparat Resmed AirCurve 10 Vauto Bipap

Aparat Resmed AirCurve 10 Vauto Bipap

Świetny sprzęt, jeśli ktoś rozważa zakup Autoset'a to warto dopłacić do vauto. Różnica w cenie nieduża, a komfort zdecydowanie na plus.

Autor recenzji: Paweł Milczarczyk
Data napisania recenzji: 13-06-2022

Maska AirFit N30i Resmed

Maska AirFit N30i Resmed

Fajna, lekka maska. Mało absorbująca. Wszystko szczelne.

Autor recenzji: Monika W.
Data napisania recenzji: 31-05-2022

Maska AirFitr F20 Resmed

Maska AirFitr F20 Resmed

Dobra maska, można swobodnie otwierać usta przy oddychaniu. Może trochę duża, ale mi to nie przeszkadza.

Autor recenzji: Michał Woźniak
Data napisania recenzji: 31-05-2022

Aparat Resmed Airsense 10 Autoset

Aparat Resmed Airsense 10 Autoset

Polecam Aparat, od początku nie miałem problemu z zaśnięciem. Najpierw trochę przeszkadzała mi maska, ale dokupiłem donosową P10 i jest ok. Dziękuję za pomoc i cierpliwość. Pozdrawiam

Autor recenzji: Wojciech Lipiec
Data napisania recenzji: 30-05-2022

Maska AirFit P10 Resmed

Maska AirFit P10 Resmed

Maska dobrze się trzyma i jest mało przeszkadzająca. U mnie ciśnienia do 8 cm/H20 i nic się nie rozszczelnia.

Autor recenzji: Wojciech Lipiec
Data napisania recenzji: 30-05-2022

Maska AirFitr F30i Resmed

Maska AirFitr F30i Resmed

Bardzo fajne rozwiązanie z rurą u góry głowy. Wcześniej miałem F20 i trochę ta rura mi się plątała. Silikon pod nosem też wydaje się lepszym rozwiązaniem.

Autor recenzji: Michał Kubicki
Data napisania recenzji: 30-05-2022

Maska AirFit P30i Resmed

Maska AirFit P30i Resmed

Bardzo fajna maska, dobrze leży, nie przytyka nosa.

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 18-05-2022

Aparat Yuwell YH 580 Biały

Aparat Yuwell YH 580 Biały

Średni aparat, wcześniej miałem Remstar philipsa i zdecydowanie lepiej pracował. Niestety zwarcie spaliło mi aparat, a ja musiałem szybko coś zakupić no i trochę żałuje. Działać, działa, ale potrafi się…

Autor recenzji: Marcin Z.
Data napisania recenzji: 18-05-2022

Aparat Resmed Autoset FH (For Her)

Aparat Resmed Autoset FH (For Her)

Polecam Aparat! Akurat jestem mężczyzną i moim zdaniem biały lepiej się prezentuje, a dodatkowo ma 2 algorytmy. Męski (standardowy) i Kobiecy (łagodniejszy) więc nie wiem dlaczego w ogóle ktoś kupuje…

Autor recenzji: Tomasz Małachowski
Data napisania recenzji: 18-05-2022

Maska AirFit N30 Resmed

Maska AirFit N30 Resmed

Mała, wygodna maska. Jest ok.

Autor recenzji: Tomasz Rad
Data napisania recenzji: 26-04-2022

Aparat Lowenstein Prisma Smart

Aparat Lowenstein Prisma Smart

Polecam aparat z czystym sumieniem. Kupiłem w grudniu i nie mam z nim żadnych problemów. Niemiecki i dobrej cenie.

Autor recenzji: Marek Bruski
Data napisania recenzji: 25-04-2022

Maska AirFitr F30 Resmed

Maska AirFitr F30 Resmed

Maska dobrze się sprawdza, nie pozostawia odcisków na twarzy

Autor recenzji: Jan Wolski
Data napisania recenzji: 21-04-2022

Maska YF-02 Yuwell

Maska YF-02 Yuwell

Bardzo dobra maska, podobna do Resmedu za lepszą cenę. Pozdrawiam

Autor recenzji: Jarek
Data napisania recenzji: 21-04-2022

Maska DreamWisp Philips

Maska DreamWisp Philips

Bardzo sprawna obsługa, maska dobrze się sprawdza. Polecam

Autor recenzji: Adam Ryszard
Data napisania recenzji: 21-04-2022

Maska Dreamwear Philips

Maska Dreamwear Philips

Wszystko sprawnie poszło, szybka wysyłka

Autor recenzji: Andrzej A.
Data napisania recenzji: 21-04-2022


W naszym sklepie można kupić w zasadzie wszystko co jest związane z bezdechem sennym. Aparaty CPAP różnych producentów (Resmed, F&P, Philips, Lowenstein, Yuwell). Maski do terapii CPAP, akcesoria (rury, filtry, nawilżacze, części do masek).
U nas wykonasz również badania diagnostyczne w kierunku OBS, Poligrafię (Polisomnografia uproszczona), Miareczkowanie, Dopasowanie maski czy Wydruk raportu. Diagnostyką OBS i sprzedażą asortymentu do leczenia bezdechów zajmujemy się od dawna natomiast cpap sklep powstał głównie z myślą o pacjentach zdalnych, którym o wiele łatwiej jest załatwiać sprawy za pośrednictwem sklepu internetowego.
      Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
      Nie pokazuj więcej tego komunikatu